DISCRETIE

Neutrale verpakking

Discretie staat voorop bij Bravo! Erotiek en daarom sturen wij je bestelling snel en anoniem naar jouw adres. Al onze bestellingen worden verpakt in een neutrale verpakking waar geen naam of logo van Bravo! Erotiek op staat. Op de doos staat geen informatie waaruit af te leiden is wat de inhoud van het pakket is. In verband met privacy staat er altijd "Postorder" als afzender.

Levering alleen op het door jou opgegeven adres (niet bij de buren)

Je bestelling wordt verstuurd naar het door jou opgegeven adres. Dit kan je eigen adres zijn of een ander verzendadres. Mocht er op het moment van bezorgen niemand thuis zijn, dan wordt je bestelling niet bij de buren afgeleverd (dit geldt alleen voor Nederland). De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag de bestelling opnieuw aanbieden. Indien ook bij de tweede bezorgpoging het pakket niet afgeleverd kan worden, krijgt de ontvanger een notificatie waarmee de bestelling afgehaald kan worden bij het dichtstbijzijnde Service Point. Bij verzending via DHL, Bpost of FedEx worden er twee bezorgpogingen gedaan, waarna contact opgenomen kan worden met de bezorgdienst.

Welke naam komt er na betaling op mijn bankafschrift te staan?

Als je je bestelling hebt betaald via iDEAL of Bancontact, dan komt Bravo! Winkel op je afschrift te staan (dus niet Bravo! Erotiek). Bravo! Erotiek is onderdeel van Bravo! Winkel dat een zeer groot assortiment (ook niet-erotische) artikelen aanbiedt. Uit de naam valt dus niet te herleiden in welke webshop van Bravo! Winkel je je aankoop hebt gedaan. Deze overkoepelende naam staat alléén op de bankafschrift; zoals eerder gezegd staat er geen enkele naam op je pakket.

Hoe ziet een pakket van Bravo! Erotiek er uit?

Hieronder zie je voorbeelden van de buitenzijde van onze pakketten. Verder vind je hier een afbeelding van een adressticker. De naam Bravo! Erotiek is niet zichtbaar op het pakket.

   

De bovenstaande sticker is een voorbeeld van de adressticker. De afzender is "Postorder" en als inhoud "internetbestelling". Ook wordt aangegeven dat het pakket alleen mag worden afgeleverd op het aangegeven adres en niet bij de buren.

images

Aanbiedingen
ons uitgebreide aanbod bestaat uit scherp geprijsde artikelen

images

Snelle levering
de meerderheid van onze artikelen zijn op voorraad

images

Volledige discretie
neutrale verpakking, geen naam of logo van Bravo! Erotiek

images

Klantenservice
je vragen worden snel en behulpzaam beantwoord